beachproof
Adresjes

Beachproof?!

Vandaag is de eerste echte FullSizeRender (20)hete dag van het jaar en dan krijg ik het meteen op m’n heupen of we hier thuis al wel beachproof zijn! Want wat hebben we allemaal nodig bij heerlijk strandweer en, niet te vergeten, nodig om het kinderhuidje te beschermen tegen de felle zon? Hierbij mijn favoriete checklist / wishlist voor Felice om de zwoele zomerdagen te trotseren:

UV werend strandpak van Beach and Bandits Voor kleine dames deze briljante, geheel-naar-Tante-Tipi-smaak UV werend zwempak van Beach and Bandits. Want wie wil er nou niet floaten in the sea like a peach flamingo feather? www.beachandbandits.com/en/webshop/sink-or-swim/flamingo-feather
flamingo

Duukies Strandsokken
Geen schurende waterschoentjes uit onze goeie-ouwe-tijd, maar comfortabele beachsocks in 6 hippe designs. Kids kunnen er goed mee zwemmen, hebben geen last van te heet zand of scherpe schelpen en ze drogen lekker snel. Ultiem strand- en zeepret dus met deze Baby Innovation Award bekroonde strandsokken, www.duukies-beachsocks.com
Schermafbeelding 2015-06-04 om 22.13.43Dress like a watermelon!
Bij 25 graden plus mag je gerust als watermeloentje naar het strand. Dit ultieme zomerfruit heeft Zara Kids deze zomer als inspiratie gebruikt voor dit smaakvolle shirt met bijpassende sunnies.
Schermafbeelding 2015-06-04 om 22.22.31

Strohoed
Tot slot nog iets voor op het bolletje om het koppie koel te houden van felle zonnestralen. Lekker luchtig en een brede rand voor voldoende schaduw. Zelf ben ik gek op strohoeden op vakantie en zo dus automatisch ook mijn kleine dame. Deze Strohoed van H&M is voor deze zomer favoriet.

Kom maar door met deze zinderende zomerdag. Wij zijn er klaar voor!

hoed h&m

Previous Post Next Post

You Might Also Like