FullSizeRender
Kampeergeluk

Boerencamping Oortjeshek, Kamerik

En ja hoor.. we hebben er weer een aanrader ‘boerencamping’ bij op de lijst! Op camping Oortjeshek middenin het groen te Kamerik, onder de rook van Woerden is het knuffelen geblazen! En dat kan met de koeien en kalfjes, geiten, kippen en ultrafluffy konijnen in de knuffelweide.
IMG_1506
oortjeshek2

Het is een indrukwekkende beestenbende voor de kleine dierenvriend, dat deze camping zijn charme geeft. Logeren bij deze boer geeft een leuk kijkje in het reilen en zeilen van een boerderij in bedrijf. Circa 50 koeien worden er dagelijks gemolken, waarbij de kids mogen helpen met ‘de koeien halen’ uit het weiland.

Het kampeergedeelte bestaat uit een groot veld met zo’n 10 trekkersplaatsen voor tent, camper of caravan en daarnaast zijn er voor de fans ook safaritenten of hooiberghutten te huur. Voor ieder wat wils dus, maar in ieder geval lekker met de voeten in het gras.
oortjeshek1 oortjeshek2Midden op het veld kunnen de kinderen uitrazen met 2 zandbakken, schommels, een glijbaan, een trampoline, voetbalgoaltjes en een volleybalnet.  Vanuit alle kampeerplekjes is er zicht op dit tafereel, dus tja.. als de kinderen het naar hun zin hebben, dan strijk je zelf neer voor een borreltje of goed boek voor je tent of vriend op wielen. Verder zijn er diverse skelters te leen en is er een kleine boerderijwinkel met o.a. zelfgemaakt boeren yoghurtijs!

www.campinghetoortjeshek.nl
IMG_1512

Previous Post Next Post

You Might Also Like