vogelhuisjes
Kampeergeluk

Buitenhotel de Vreemde Vogel

mediacarouselslide_52Te gek! Slapen in een vogelhuis, raket, pipowagen, trekkershut of struisvogel. Deze laatste is een caravan op grote hoogte, boven een geitenweitje. Het kan allemaal bij Buitenhotel de Vreemde Vogel, een voormalige boerderij in Vlaardingen. Vlaardingen? Ja, het blijkt de groenste gemeente van Nederland en heeft een historisch en cultureel stadscentrum. Het buitenhotel bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland. Super centraal dus voor uitstapjes richting stad of strand.

buitenhotel-2

De 9 buitenkamers zijn het hele jaar door te boeken en elk stulpje beschikt over privé-sanitair. Eigenaren Davy en Petra zorgen voor een uitgebreid streekontbijt en een opgemaakt bed. Om echt van alle gemakken voorzien te zijn is er ook het Tuincafé voor de nodige versnaperingen. Je hoeft het erf dus eigenlijk niet eens af met je spruiten, want er zijn genoeg boerderijdieren te knuffelen en in de (natuur)speeltuin valt voldoende te klauteren.

buitenhotel

Nog niet overtuigd? Op maximaal 15 minuten wandelen vind je: diverse wandelingen door natuurgebied Midden-Delfland (vanaf de deur), een grote en gratis natuurspeeltuin het Klauterwoud, de Krabbeplas, zwemplas met zandstrand, Freegolf (geen GVB nodig), Wijnboerderij voor een fijne proeverij, Fluisterbootjes huren midden in de natuur en het langste ATB-(mountainbike)parcours van Nederland.

Oogjes dicht en snaveltjes toe, zou ik zeggen.

www.devreemdevogel.nl

mediacarouselslide_19

Previous Post Next Post

You Might Also Like