image
Kampeergeluk

Kampeergeluk

rv caravanDat we gelukkig worden van kamperen, mag inmiddels bekend zijn. Het gevoel van relaxen, buiten zijn en teruggaan naar een eenvoudig overzichtelijk leven (heb je op een camping ooit iemand horen zeuren over het gemis van een afsprakenagenda of vaatwasser?). En niet te vergeten: het genieten van je mobiele vakantiehuis. Op wielen, van stof of onder de blote sterrenhemel. Iedereen zo zijn eigen voorkeur. Alles en iedereen lekker kris kras door elkaar.  Ik hou d’r zo van!

tafelEen van de leukste dingen van het vakantieleven op de camping: je krijgt een ongecensureerde blik in het leven van je medekampeerders. Hoe zitten zij erbij? Wat is de gezinssamenstelling van je buren en wat doen ze de hele dag? Zijn ze van het type ‘zwijgend bij de tent zitten, een boekje lezen en op tijd naar bed’? (ideaal als buren, maar niet erg inspirerend of gezellig voor jezelf), of is het juist een zoete inval van vrienden, familie en eten aan lange tafels zoals in een Bertolli-reclame? De meeste camping-liefhebbers zullen het met me eens zijn: weinig leukers te bedenken dan s’avonds na het eten over de camping wandelen en een potje ongegeneerd rondgluren.tipi stijl

Heerlijk om te zien (en in geuren en kleuren te bespreken) wat je allemaal tegenkomt. Van kaarslicht tot tl-verlichting, van minimalisme tot over-de-top uitdragerijen compleet met beeldschermtelevisie en speedboot op het dak. En hoe kampeer je zelf het liefst? Persoonlijk vind ik het heerlijk om in de weer te zijn met kampeerspulletjes voor onze tent of voormalige (gepimpte) caravan. Ook (of eigenlijk juíst) op vakantie vind ik het fijn als mijn omgeving er gezellig uitziet. Ik ben dan ook altijd op zoek naar leuke bordjes, stoeltjes, vloerkleden en sfeerlichtjes. Zelfs de kinderen nemen dat over zijn op de camping druk bezig met het creëren lekkere hoekjes en het bij elkaar zetten van spulletjes. Herken je dat ook? Dan word je vast net zo blij als ik van deze heerlijke kampeerplaatjes!

tipi kampvuur

caravan met was

airstream

 

Fotomateriaal via Pinterest

Previous Post Next Post

You Might Also Like