FullSizeRender (10)
campings in eigen land, Kampeergeluk

Kampeerterrein De Lievelinge

“Een prachtige groene oase ver weg, in het midden van nergens, en eigenlijk overal vlakbij.” 

Dat is de binnenkomer op de homepage van De Lievelinge en zo voelt het exact. Want god, was is t een heerlijk plekje om te zijn. Het is een bonte mix van klassiek kamperen, bijzondere en luxe verhuur units, seizoensplaatsen en een gezellig groepskampeerveld. Gewoon een hele chille camping, super sfeervol met allerlei geweldige gypsie glamping onderkomens -of te wel- Huurlingen, zoals zij deze accomodaties noemen.

IMG_1729

Dit uitgestrekte paradijs, met voor ieder wat wils, ligt midden in het groen van het Lingebos. Er zijn knusse bosrijke plekjes met hier en daar te gekke onderkomens, maar ook ruime velden waar alles lekker door elkaar staat en zeer geschikt zijn voor groepen. Om het geheel compleet te maken is de Lievelinge voorzien van een heerlijk fris bosmeertje, dat voor het nodige zwemvertier en verkoeling zorgt op hete zomerdagen. FullSizeRender (15)

Geen zin om te koken? Dan kun je in de weekenden en in het hoogseizoen dagelijks aanschuiven op het terras van restaurant Kees & Kwartel met keuze uit bijvoorbeeld Bavette of Hamburger. Soms is er pizzanight en komen de meest smaakvolle creaties uit de houtoven op het terrras. Wel zin om te koken, maar geen zin om boodschappen te doen? Geen nood, want de SRV wagen rijdt dagelijks het terrein op om één ieder te voorzien van de nodige boodschappen.FullSizeRender (13)

De kids raken niet uitgekeken en -gespeeld, met binnen handbereik een springkussen, het meer om in te plonsen, de speeltuin, de kippen en geiten in de kinderboerderij, het huttenbos, waar de groters aan de slag kunnen met het bouwen van boomhutten, skelters en (eigen) fietsjes en als klapper op de vuurpijl: de zweefmolen die rond etenstijd zijn rondjes maakt.. Want zweven is leven!
lievelinge-

IMG_1270Met eigen camper is dit tot nu toe de meest briljante plek in het land die wij tot op heden ontdekt hebben. Maar ben je wat minder van het kamperen, maar -wie weet- wel te porren voor een mooie glampingervaring (inclusief comfortabele boxspringbedden, meubilair, stromend water en zelfs houtkachels), dan is de lijst met Huurlingen zeker de moeite waard om eens door te nemen. Neem zeker een kijkje op de rest van de website, want daar staan alle fantastische foto’s van dit paradijs in eigen land. Tip: boek vroegtijdig, want dit plekje wordt door steeds meer fans ontdekt en is daarom al snel volgeboekt, zeker in het hoogseizoen!
www.lievelinge.nl
IMG_1726IMG_1727

Previous Post Next Post

You Might Also Like