vlieland Stortmelk groot
Kampeergeluk, Op de agenda

Kamperen en films kijken op Vlieland

Kampeerfilmfestival Vlieland. Na het overdonderde succes van vorig jaar (kaarten waren binnen een week uitverkocht), komt er nu een spiksplinternieuwe, iets uitgebreidere tweede editie van het Kampeerfilmfestival op Vlieland (Vlie voor eilandliefhebbers, Vliebiza voor jetset lovers). Zoals de naam al doet vermoeden draait het festival om kamperen en films kijken. Je slaapt op loopafstand van de zee, in een volledig ingerichte De Waard tent op Camping Stortemelk. Overdag kun je film kijken in het sfeervolle filmzaaltje van Podium Vlieland, s’avonds zijn er openluchtvoorstellingen in de duinen.download (1)

Waar de films over gaan? Drie keer raden…juist ja, kamperen! De organisatie belooft ons dat ‘in elke film een rol is weggelegd voor tenten, kampvuren, campings, rugzakken of andere kampeerthema’s; variërend van een ontroerend kampeerdrama tot een komische roadmovie’. Vinden we geniaal bedacht.

En dan is er natuurlijk nog het eiland zelf. Een plateau verse Fruits de Mer eten bij visrestaurant De Wadden, een nieuwe outfit scoren voor het hele gezin bij het smaakvolle Eb&Vloed Lifestyle, zeehondjes kijken op het wad of een tochtje over het strand maken met de Vliehorse Express. What’s not to like?

vlieland terras groot

9495741560_2202a49e03_b

 

 

 

 

 

Of het kampeerfestival kindvriendelijk is durven we niet te beloven, ons Tante Tipi Test Team zal hoogstpersoonlijk de proef op de som gaan nemen en verslag uitbrengen van haar bevindingen. Wordt vervolgd dus…

www.podiumvlieland.nl

* Van 19 t/m 21 juni en 26 t/m 28 juni 2015 * Is de camping vol, dan kun je je ook installeren in een hotel of appartement elders op het eiland en een los festivalkaartje kopen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like